Nyrent byter ut din stege mot en skylift

Stegar är bra till mycket. Men för höga höjder och statiska arbeten bör de inte användas. Risken för olyckor med stegar är stora och onödiga. Framför allt när det har blivit lättare och lättare att få tag på en skylift de senaste åren. Det finns idag många företag som erbjuder sina tjänster inom uthyrning över hela landet. Att få tag på en saxlift eller skylift behöver inte kosta mer än några hundralappar för en dag, något som många gånger är fullt tillräckligt för att åtgärda problem vid exempelvis en taknock eller för att måla en gavel på en stuga.

Riskerna med en skylift är också relativt små. Rykten går att dessa kan välta om man kommer för långt ut. Sanningen är dock att det finns inbyggda säkerhetssystem som förhindrar ytterligare expandering och vridning om krafterna blir för höga. Att dessutom ta med sig verktyg och målarhinkar in i korgen, när den står på marken, är betydligt enklare och säkrare än att klättra upp med dessa på en stege.

Fördelar med att hyra skylift

  • Hög säkerhet
  • Bra plattform för långa arbetstider på hög höjd
  • Billigt
  • Hyra innebär noll i underhållskostnad

Var kan jag hyra saxlift?

Det finns som sagt många företag som erbjuder uthyrning av hissar, saxliftar och skylifts. Ett av de företag som opererar i södra och västra Sverige är Nyrent från Ulricehamn, mellan Jönköping och Borås.