Fasadtvätt och klottersanering

När olyckan är framme på morgonen och man inser att hela lastbilsekipaget har klottrats ner, då är ångesten inte långt borta. Går det att få bort? Det är dags att vi presenterar en av våra fantastiska partners igen, Color Off. Det är tyvärr inte en gång som klottrare har tyckt att lastbilar och släp är bra ytor att visa sina taggar på. Men tack och lov har Color Off alltid ställt upp snabbt med klottersanering av våra bilar.

Klottersanering är tyvärr inte helt enkelt, och något vi har fått erfara själva att man inte ska göra på egen hand. Olika medel passar till olika ytor, och det beror också på vilken färg som har använts. Det här är kunskap som Color Off har bistått oss med, och resultatet är fantastiskt när rätt medel används till rätt färg. Det syns knappt efteråt. Dessutom tar det tid, så att släppa det till någon annan att göra är fantastiskt skönt.

Vi har till och med varit så nöjda att vi har låtit dem ta hand om tvätt av vår fasad på lagret. En putsad vägg behöver omsorg för att hålla under lång tid, och genom att kontinuerligt rensa väggar från sot, smuts och saltavlagringar från trafiken har vi kunnat hålla lagret så rent och fräscht att det fortfarande, efter flera år, ser ut som nytt.